Over ons

Jarenlang zijn wij met onze winkel Dobber Outdoor (voorheen Badweg Sportief) een begrip op Texel. Gestart in 1985 met toen alleen nog kleding en souvenirs, zijn we uitgegroeid tot een winkel met een groot en veelzijdig aanbod. Zo weet menig Texelaar en toerist ons te vinden voor campingartikelen en is onze collectie badkleding de grootste op Texel.

Al twintig jaar lang verkopen we vliegers in onze winkel Dobber Outdoor. Van simpele eenlijners tot grote matrassen en voor alle bijbehorende accessoires kun je bij ons terecht. Opvallend is dat mensen bij ons terugkomen en zeer tevreden zijn over ons aanbod en de uitgebreide uitleg die ze bij ons krijgen. We zijn tenslotte zelf erg geïnteresseerd in vliegers en blijft het één van onze grootste hobby's.

In 2014 werd op Texel voor het eerst een vliegerfestival georganiseerd. Daar was Dobber Outdoor zeer nauw bij betrokken; we zaten zelfs in de organisatie! Vliegeraars vanuit het hele land en verder kwamen op het strand van De Koog hun vliegers oplaten. Het festival werd een groot succes en zal dit jaar in oktober nog eens plaatsvinden. Dobber Outdoor zit wederom in de organisatie.

Vliegers Online is een logisch gevolg op het succes van de verkoop van vliegers in onze winkel. Ons doel is een goede service te leveren in de verkoop van mooie, kwalitatief goede en scherpgeprijsde vliegers voor jong en oud, beginner of expert, en alles wat daar tussenin zit.

Net als in onze winkel kun je voor vragen en advies altijd bij ons terecht.

Veel plezier in onze webshop!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »