Formulier voor herroeping

Vliegers Online geeft je 14 dagen om te beoordelen of je aankoop naar wens is. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je je bestelling terugsturen. 

Belangrijk om te weten:

  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons Dobber Outdoor - Vliegers Online, Badweg 9, 1796 AA te De Koog via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post, of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen.
  • Voor herroeping kun je gebruik maken van onderstaand formulier.
  • Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping:

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Terugbetaling geschiedt wanneer Vliegers Online de goederen heeft ontvangen, of wanneer je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden.

Terugsturen van uw aankoop:

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de consument. Je word geacht de bestelling in de originele verpakking en ongebruikt aan ons te retourneren.

Hieronder vind je een formulier voor herroeping. Vul dit formulier in en stuur het naar Vliegers Online wanneer je besluit één of meerdere artikelen retour te sturen. 

Per post:
Dobber Outdoor - Vliegers Online
Badweg 9
1796 AA De Koog

Per mail:
[email protected]

Wij zullen uw verzoek tot herroeping zo snel mogelijk verwerken.
 

Formulier voor herroeping


Aan: Dobber Outdoor - Vliegers Online
Badweg 9, 1796 AA De Koog 

Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep.

Product(en):

-

-

-

Besteld op:
Ontvangen op:
Ordernummer / factuurnummer:
Naam consument:
Adres consument:
Straat:
Postcode:
Plaats:
Land:
Datum:
Handtekening:
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »